9. Dönem Yürütme Kurulu

Mart 31st, 2010 | by KESK

Mehmet Bozgeyik : Eş Genel Başkan

1966 Gaziantep Oğuzeli doğumlu. Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Yüksek Okulu 1989 mezunu. Gaziantep Şahinbey İMKB ilkokulu öğretmeni. 1990 yılından bu yana eğitim emekçilerinin örgütlenme çalışmalarında yer almaktadır. 1992-2008 yılları arası Eğit Sen ve Eğitim Sen Şube Yürütme Kurulu üyeliği ve Şube Başkanlığı görevini yaptı. 2008 Eğitim Sen Olağan Genel Kurulu’nda Merkez Yürütme Kurulu üyeliğine seçilerek 2014 yılına kadar Genel Sekreterlik görevini yürüttü. 2017 yılında KESK 9. Olağan Genel Kurulu’nda Merkez Yürütme Kurulu üyeliğine seçilerek KESK Eş Genel Başkanı oldu.

Aysun Gezen : Eş Genel Başkan

21 Ocak 1982 Manisa doğumlu. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde lisans öğrenimini tamamladı. Aynı fakültede Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans yaptı. 2009 yılında Hitit Üniversitesi’nde Araştırma görevlisi olarak işe başladı. 2010 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde doktora sınavını kazanarak  Siyaset Bilimi bilim dalında doktora öğrenimini sürdürmek üzere Ankara Üniversitesi’nde görevlendirildi. 2014-2017 yılları arasında Eğitim Sen Ankara 5 Nolu Üniversiteler Şubesi yürütme kurulu üyeliği yaptı. 2017 yılında KESK 9. Olağan Genel Kurulu’nda Merkez Yürütme Kurulu üyeliğine seçilerek KESK Eş Genel Başkanı oldu.

Ramazan GÜRBÜZ: Genel Sekreter

1963 Kayseri/Develi  doğumlu. Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi 1985 mezunu. Ankara-Çankaya Ayrancı Ticaret Meslek Lisesi’nde Ticaret Lisesi Meslek Dersler öğretmenidir. 1990 yılından bu yana eğitim emekçilerinin örgütlenme çalışmalarında yer almaktadır. 1992 -1997 yıllarında Eğitim-İş ve Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı yaptı. Eğitim Sen  Ankara 2 No’lu Şube Yönetim Kurulu Üyeliği ve Denetleme Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. 2011-2014 yılları arasında KESK Genel Meclis Üyeliği yaptı. 2014 yılında yapılan 8.Olağan Genel Kurulunda seçilerek KESK Mali Sekreteri oldu. 2017 yılında yapılan KESK 9. Olağan Genel Kurul’da ise tekrar seçilerek KESK Genel Sekreteri oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İlhan YİĞİT: Eğitim, Örgütlenme ve Basın Yayın Sekreteri

1966 Ordu/Gölköy doğumlu. 1990 yılında Ankara Üniversitesi Dil Ve Tarih Coğrafya Fakültesi (DTCF) Felsefe Bölümünden mezun oldu. 1990-1995 arası Ankara’da özel okul ve dershanelerde öğretmenlik yaptı. 1995 yılında MEB’e geçerek Ankara’da çeşitli liselerde felsefe öğretmenliği yaptı, son olarak Ankara Çankaya Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi’nde çalıştı. 1990 yılından bu yana eğitim emekçilerinin örgütlenme çalışmalarında yer aldı, Eğit Sen Ankara Şubede özel okul-dershaneler alanı başta olmak üzere örgütleme faaliyetlerinde aktif çalışmalarda bulundu, uzun yıllar iş yeri temsilciliği ve 1996-1998 Eğitim Sen Ankara 1 No.lu Şube Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Eğitim Sen ve KESK Merkez Tüzük Komisyonları ile Eğitim Sen  4. ve 5. Demokratik Eğitim Kurultaylarında Merkez Komisyon üyeliklerinde bulundu. 2011-2014 döneminde Eğitim Sen Merkez Denetleme Kurulu ve Eğitim Sen Genel Meclis üyeliğinde bulundu. 2014 yılında yapılan 8. Olağan Genel Kurulunda seçilerek KESK Merkez Eğitim, Örgütlenme  ve Basın Yayın Sekreteri oldu. 2017 yılında yapılan KESK 9. Olağan Genel Kurul’da ise tekrar seçilerek aynı görevi devam ettirdi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Gülistan Atasoy Tekdemir : Kadın Sekreteri

5 Aralık 1981 Diyarbakır/Dicle doğumlu. 2004 Çukurova Ünivesitesi Sağlık Yüksek okulu’ndan  2014 yılında ise AÜ sosyoloji bölümünden mezun oldu. 1998 yılından bu yana  hemşirelik yaptığı Gaziantep ve Adana illerinde SES örgütlenmesi içerisinde ve kadın platformlarında aktif görev aldı. 2011-2014 yılları arasında SES Adana Şubesi’nde Kadın Sekreterliği yaptı. 2014 yılında yapılan 8. Olağan Genel Kurulunda seçilerek KESK Kadın Sekreteri oldu. 2017 yılında yapılan KESK 9. Olağan Genel Kurul’da ise tekrar seçilerek aynı görevi devam ettirdi.

Yusuf Şenol: Hukuk, TİS ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri

1962 Sivas Şarkışla doğumlu. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi mezunu. 1982 -1987 arası özel sektörde çalıştıktan sonra 1987 yılından itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nde çalıştı. 1994-2002 yılları arasında TÜM BEL SEN işyeri temsilciliği,TÜM BEL SEN Ankara 1 No’lu Şube’de yine 2002-2011 yılları arası Yürütme Kurulu üyeliği ve 2 dönem şube başkanlığında bulundu. 2017 yılında yapılan KESK 9. Olağan Genel Kurul’da ise seçilerek KESK Hukuk-TİS ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri oldu.

Elif Çuhadar: Mali Sekreter

1967 Eskişehir doğumlu. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi’nden mezun oldu. Fizik öğretmeni olarak yaptığı görevi süresince Eğitim Sen İzmir 2 No’lu Şube Sekreterliği ve Örgütlenme Sekreterliği görevlerinde bulundu. 2014 Yılında yapılan Eğitim Sen Genel Kurulu’nda seçilerek MYK üyeliği yaptı. 2017 yılında yapılan KESK 9. Olağan Genel Kurul’da ise tekrar seçilerek KESK Mali Sekreteri oldu.